wilujeung sumping

perumahan otoritas gambar segel perusahaan hiasan

Pernyataan misi

Otoritas Perumahan Islip narékahan ngahontal pangiriman anu efektif sareng efisien perumahan lumayan, aman sareng mampu milik lapak sareng pelamar anu cocog, nalika ngajaga komitmen umum ka komunitas lokal sareng lembaga pamaréntah dina yurisdiksi HA pikeun ngamajukeun perumahan anu cekap sareng mampu, ékonomi kasempetan sareng lingkungan hirup anu pantes bebas tina diskriminasi.

Otoritas Perumahan Islip Perumahan khusus pikeun nyayogikeun perumahan anu berkualitas pikeun pamilon program.