wilujeung sumping

perumahan otoritas gambar segel perusahaan hiasan

Pernyataan misi

Otoritas Perumahan Islip narékahan pikeun ngahontal pangiriman anu épisién sareng aman pikeun perumahan anu pantes, aman sareng terjangkau pikeun panyewa anu layak sareng pelamar, bari ngajaga komitmen umum pikeun komunitas lokal sareng badan pamaréntah dina yurisdiksi Otoritas Perumahan pikeun ngamajukeun perumahan anu cekap sareng terjangkau, kasempetan ékonomi sareng lingkungan hirup anu cocog bébas tina diskriminasi.

Otoritas Perumahan Kota Islip didedikasikeun pikeun nyayogikeun perumahan anu berkualitas pikeun pamilon program, kalebet kasempetan perumahan anu sami.

Inpormasi Perumahan Adil sareng Akomodasi Wajar pikeun jalma anu cacad, kalebet NYS Div. tina Hak Asasi Manusa PENERANGAN BEWARA KU Panyadia RUMAH HAK NYEWA PADA MODIFIKASI WAJAR JEUNG KOMODASI PIKEUN PELANGGANG NU KACAMAN. Tiasa dipendakan dina menu tautan ku ngaklik "Perumahan Adil"