About

Panguwasa Perumahan Islip, taun 1969, tetep njaga implementasine subsidi omah sing konsisten lan efektif kanggo kulawarga sing layak ing mbukak ing jendela anyarKutha Islip. mbukak ing jendela anyarDesainer Laku Dhuwur  FYE 6/30/19 (skor HUD paling anyar sing diterbitake amarga covid-19) Skor 103 (bonus 100+) Bagean 8 mbukak ing jendela anyar(Apa SEMAP?)

 Otoritas Perumahan Islip minangka salah sawijining Otoritas Perumahan (perusahaan umum) digawe miturut ketentuan mbukak ing jendela anyarHukum Perumahan Umum New York State. Dewan Komisioner HA kaperang dadi pitung anggota, limang anggota ditunjuk dening Town of Islip mbukak ing jendela anyar Pengawas, Angie Carpenter lan Dewan Papan Kutha Islip lan loro peserta program Otoritas Perumahan dipilih dening peserta liyane sing manggon ing unit subsidi Otoritas Perumahan. Individu kasebut minangka sukarelawan darmabakti saka komunitas lokal sing kerja sama kanggo ngatasi pengawasan sing tepat lan operasi program sing sukses.

 Dewan nunjuk Direktur Eksekutif kanggo nglakokake operasi awan. Dewan Komisioner ketemu paling ora saben wulan wulan September nganti wulan Juni.

Saben karyawan Otoritas Pekerjaan kerja keras kanggo njaga profesionalisme, kawruh lan pengalaman sing paling dhuwur, saengga, kulawarga bisa nampa keuntungan maksimal sing bisa diwenehake miturut pedoman program.

 Sanajan HUD wis ngetung otoritas Perumahan Islip minangka High Performer for 20+ consecutive years, Komite Komisioner darmabakti kanggo nyedhiyakake perumahan lan layanan liwat administrasi subsidi HUD ing tingkat paling dhuwur. Dewan ngarepake manawa Direktur Eksekutif lan staf Otoritas Perumahan bakal nindakake lan ngetrapake kabijakan Dewan lan utawa HUD kanggo nggayuh tujuane.

Muga-muga tulus kaca web lan agensi kita bisa menehi informasi lan pitulung sing cukup supaya program lan layanan sing dikendhaleni dening Perumahan Perumahan Kota Islip tekan kulawargane sing layak diduweni