Welcome

gambar hiasan segel perusahaan otoritas perumahan

Mission Statement

Otoritas Perumahan Islip ngupayakake nggayuh omah sing efektif lan efisien kanggo penyewa lan pelamar sing nduweni hak, kanthi tetep komitmen umum kanggo komunitas lokal lan entitas pamrentah ing yurisdiksi Otoritas Perumahan kanggo promosi omah sing cukup lan terjangkau, kesempatan ekonomi lan lingkungan urip sing cocog ora ana diskriminasi.

Otoritas Perumahan Kota Islip darmabakti kanggo nyedhiyakake omah sing berkualitas kanggo para peserta program.