Welcome

Mission Statement

Panguwasa Perumahan Bandar Islip nyoba nggayuh pangiriman omah sing aman, aman lan terjangkau kanggo penyewa lan pelamar sing layak, nalika njaga komitmen sakabehe kanggo komunitas lokal lan lembaga pamrentahan ing bidang hukum HA kanggo ningkatake omah sing cukup lan terjangkau, ekonomi kesempatan lan lingkungan urip sing cocog bebas saka diskriminasi.

Otoritas Perumahan Bandar Islip darmabakti kanggo nyedhiyakake omah kanthi kualitas kanggo peserta program. Informasi sing disedhiyakake ing situs iki minangka proyek sing bakal ditindakake lan bakal nganyari maneh sajrone taun 2020.