Welcome

gambar hiasan segel perusahaan otoritas perumahan

Mission Statement

Otoritas Perumahan Islip ngupayakake nggayuh omah sing efektif lan efisien kanggo penyewa lan pelamar sing nduweni hak, kanthi tetep komitmen umum kanggo komunitas lokal lan entitas pamrentah ing yurisdiksi Otoritas Perumahan kanggo promosi omah sing cukup lan terjangkau, kesempatan ekonomi lan lingkungan urip sing cocog ora ana diskriminasi.

Otoritas Perumahan Kutha Islip darmabakti kanggo nyedhiyakake omah sing berkualitas kanggo para peserta program, kalebu kesempatan omah sing padha.

Informasi Omah sing Adil lan Akomodasi sing Cukup kanggo wong sing ora duwe kabisan, kalebu NYS Div. saka Hak Asasi Manungsa PENERIMAAN PEMBERITAHUAN DENING PAnyedhiya Omah babagan HAK-HAK PENYEWA ATAS modifikasi lan akomodasi sing wajar kanggo wong sing ora duwe kabisan. Bisa ditemokake ing menu pranala kanthi ngeklik "Fair Housing"