Welcome

gambar hiasan segel perusahaan otoritas perumahan

Mission Statement

Panguwasa Perumahan Bandar Islip nyoba nggayuh pangiriman omah sing aman, aman lan terjangkau kanggo penyewa lan pelamar sing layak, nalika njaga komitmen sakabehe kanggo komunitas lokal lan lembaga pamrentahan ing bidang hukum HA kanggo ningkatake omah sing cukup lan terjangkau, ekonomi kesempatan lan lingkungan urip sing cocog bebas saka diskriminasi.

Otoritas Perumahan Kota Islip darmabakti kanggo nyedhiyakake omah sing berkualitas kanggo para peserta program.